Hisob qo‘shish:
“My” bo‘limiga kiring > “Tasdiqlash ma’lumotlari” menyusiga o‘ting > “Mening hisobim” bo‘limini tanlang > ko‘k rangdagi “Hisob qo‘shish” tugmasini bosing.
Hisobni o‘chirish:
“My” bo‘limiga kiring > “Tasdiqlash ma’lumotlari” menyusiga o‘ting > “Mening hisobim” bo‘limini tanlang > o‘chirmoqchi bo‘lgan hisobni bosing > “O‘chirish” tugmasini bosing.