<Akkauntni o‘chirish>
Siz akkauntingizni quyidagi yo‘l orqali o‘chirishingiz mumkin:
Hammasi → Mening ma’lumotlarimni boshqarish → Akkauntni o‘chirish
<Eslatma>
1. Quyidagi holatlarda akkauntni o‘chirish mumkin emas:
Agar tranzaksiya jarayonda bo‘lsa
Agar hamyondan mablag‘ yechib olish jarayoni mavjud bo‘lsa
Agar hamyonda yechib olinadigan mablag‘ bo‘lsa
(Hammasi → Hamyon (mablag‘lar) → Pul yechish)
Iltimos, akkauntni o‘chirishdan oldin barcha tranzaksiyalar va yechib olish jarayonlari yakunlanganiga ishonch hosil qiling.
2. Muhim ma’lumotlar:
Akkaunt o‘chirilgandan so‘ng unga kirish imkoni bo‘lmaydi
Tranzaksiya tarixi o‘chiriladi (zarur bo‘lsa, mijozlar xizmatidan ma’lumot olish mumkin)
SentBe Cash, kreditlar, kuponlar va bonuslar yo‘qoladi
Akkauntni o‘chirishni bekor qilish mumkin emas
Qonunchilikka muvofiq, shaxsiy ma’lumotlar 5 yilgacha saqlanishi mumkin
3. Qayta ro‘yxatdan o‘tish:
Siz ilgari ishlatilgan telefon raqami va email orqali yana SentBe akkauntini yaratishingiz mumkin.
4. Ma’lumotlarni saqlash:
SentBe foydalanuvchi ma’lumotlarini akkaunt o‘chirilgunga qadar saqlaydi. O‘chirilgandan so‘ng ma’lumotlar yo‘q qilinadi, ammo qonun talablariga muvofiq ayrim ma’lumotlar (5 yilgacha) saqlanishi shart.
Bunga quyidagilar kiradi:
shaxsni tasdiqlash hujjatlari
tranzaksiya va moliyaviy operatsiyalar ma’lumotlari
shartnomalar va to‘lov yozuvlari
Qo‘shimcha ma’lumot uchun Maxfiylik siyosatiga qarang.