តើត្រូវលុបគណនី SentBe ដោយរបៀបណា?

ដើម្បីលុបគណនី SentBe (ឈប់ជាសមាជិក) សូមមើលព័ត៌មានខាងក្រោម។

របៀបឈប់ជាសមាជិក

1. នៅក្នុងកម្មវិធី ចូលទៅ MY > ប្រវត្តិរូប > ចុច ‘ឈប់ជាសមាជិក’ នៅផ្នែកខាងក្រោមបំផុត

2. អនុវត្តនីតិវិធីតាមការណែនាំ

ចំណុចគួរប្រុងប្រយ័ត្ន

1. ករណីដែលមិនអាចឈប់ជាសមាជិកបាន

លោកអ្នកមិនអាចលុបគណនីបានទេ ក្នុងករណីដូចខាងក្រោម។

  • មានការផ្ញើប្រាក់ដែលកំពុងដំណើរការ

  • នៅមានសមតុល្យនៅក្នុង Wallet

  • មានចំនួនទឹកប្រាក់ដែលអាចដកបាននៅក្នុង Wallet

  • ផ្លូវពិនិត្យ៖ MY > Wallet (Cash) > ដកចេញ

មុនពេលឈប់ជាសមាជិក សូមដកសមតុល្យទាំងអស់ចេញពី Wallet ហើយត្រូវប្រាកដថាការផ្ញើប្រាក់ដែលកំពុងដំណើរការ បានបញ្ចប់រួចរាល់។

2. ចំណុចត្រូវពិនិត្យមុនពេលឈប់ជាសមាជិក

  • បន្ទាប់ពីឈប់ជាសមាជិក លោកអ្នកមិនអាចចូលគណនីនោះបានទៀតទេ។

  • នៅពេលឈប់ជាសមាជិក ប្រវត្តិផ្ញើប្រាក់នឹងត្រូវលុបចោល។ ប្រសិនបើចាំបាច់ សូមស្នើសុំរបាយការណ៍ប្រវត្តិផ្ញើប្រាក់តាមរយៈមជ្ឈមណ្ឌលសេវាអតិថិជន។

  • នៅពេលឈប់ជាសមាជិក អត្ថប្រយោជន៍ទាំងអស់ដែលបានផ្តល់ជូនដោយឥតគិតថ្លៃ ដូចជា SentBe Point, SentBe Cash, SentBe Credit ដែលបានសន្សំ, គូប៉ុង និង Lucky Box ដែលទទួលបានពេលផ្ញើប្រាក់ នឹងត្រូវលុបចោល។

  • ការឈប់ជាសមាជិកមិនអាចដកវិញបានទេ។

  • ព័ត៌មានផ្ទាល់ខ្លួននឹងត្រូវរក្សាទុករយៈពេល 5 ឆ្នាំ បន្ទាប់ពីឈប់ជាសមាជិក ស្របតាមច្បាប់ពាក់ព័ន្ធ។

3. ការចុះឈ្មោះឡើងវិញ

  • លោកអ្នកអាចចុះឈ្មោះឡើងវិញ ដោយប្រើលេខទូរសព្ទ និងអ៊ីមែលនៃគណនីដែលបានឈប់។ ប្រសិនបើលោកអ្នកមានប្រវត្តិផ្ញើប្រាក់មុនពេលឈប់ជាសមាជិក សូមទាក់ទងមជ្ឈមណ្ឌលសេវាអតិថិជន។

4. ការរក្សាទុកព័ត៌មានផ្ទាល់ខ្លួន

  • នៅពេលឈប់ជាសមាជិក ព័ត៌មានផ្ទាល់ខ្លួនដែលបានរក្សាទុកនឹងត្រូវលុបចោល ប៉ុន្តែព័ត៌មានខាងក្រោមត្រូវរក្សាទុករយៈពេល 5 ឆ្នាំ ដោយសារកាតព្វកិច្ចផ្លូវច្បាប់។

1. ឯកសារផ្ទៀងផ្ទាត់អត្តសញ្ញាណអតិថិជន ដូចជាលិខិតផ្ទៀងផ្ទាត់អតិថិជន និងច្បាប់ចម្លងឯកសារបញ្ជាក់ឈ្មោះពិត

2. ឯកសារបន្ថែមដែលបានប្រមូល ដើម្បីបញ្ជាក់គោលបំណង និងលក្ខណៈនៃប្រតិបត្តិការ

3. ទិន្នន័យអេឡិចត្រូនិក ដូចជាលេខគណនីប្រតិបត្តិការ ប្រភេទផលិតផល កាលបរិច្ឆេទប្រតិបត្តិការ ប្រភេទរូបិយប័ណ្ណ និងចំនួនទឹកប្រាក់ប្រតិបត្តិការ ព្រមទាំងពាក្យស្នើសុំប្រតិបត្តិការ កិច្ចព្រមព្រៀង តារាងប្រវត្តិ ច្បាប់ចម្លងបង្កាន់ដៃ និងលិខិតឆ្លើយឆ្លងការងារ

  • សម្រាប់ព័ត៌មានលម្អិតផ្សេងទៀត សូមមើលគោលការណ៍ដំណើរការព័ត៌មានផ្ទាល់ខ្លួន។